KOKĮ PRODUKTĄ PASIRINKTI?
Dėka aukštos kokybės žuvų taukų FJORD STRONG OMEGA-3 gali užtikrinti, kad jūsų organizmas gautų reikalingą maksimalų omega-3 rūgščių kiekį.
Omega-3 rūgštys yra vertingiausia žmogui žuvų taukų dalis, todėl kuo daugiau jų gaunate, tuo didesnė nauda suteikiama jūsų sveikatai.
Vienoje FJORD STRONG OMEGA-3 produktų dozėje yra dideli kiekiai Omega-3, todėl tiek kapsulių, tiek skystų taukų Jums reikės suvartoti mažiau nei įprastai. Pasirinkite Jums priimtiną žuvų taukų formą pagal asmeninius sveikatos tikslus ir patogesnę formą.
Pakanka suvartoti vos 1 kapsulę per dieną siekiant gauti 1000 mg žuvų taukų, kuriuose net 700 mg naudingųjų omega-3 rūgščių (EPR, DHR ir kt.).
Kasdienėje 0,5 arbatinio šaukštelio (2,5 ml) normoje – įspūdingas kiekis naudingųjų Omega-3 rūgščių (EPR, DHR ir kt.), kurių santykis optimaliai subalansuotas. – net 1645 mg.
BE
ŽUVIES
SKONIO
FJORD STRONG OMEGA-3 sukuria malonią skystų žuvų taukų vartojimo patirtį, nes yra be žuvies skonio, su vos juntama natūralios citrinos nata.
Pakanka suvartoti vos 1 revoliucinės formos guminuką, kad gautumėte 723 mg žuvų taukų, kuriuose net 485 mg Omega-3 rūgščių (ypač didelis kiekis DHR – net 362 mg).
FJORD
STRONG OMEGA-3
Genius drops
Koncentruoti žuvų taukai lašų forma su pipete, maisto papildas, 50 ml
Vos 1-name mililitre, net 586 mg Omega-3 rūgščių su išskirtinai dideliu DHR kiekiu – net 428 mg.
BE
ŽUVIES
SKONIO
FJORD STRONG OMEGA-3 sukuria malonią skystų žuvų taukų vartojimo patirtį, nes yra be žuvies skonio, su vos juntama natūralios citrinos nata.
FJORD STRONG OMEGA-3
Cardio
Omega-3 ir biolologiškai aktyvių polifenolių derinys kapsulėse, 60 vnt.
Pakanka suvartoti 2 kapsules per dieną, kad gautumėte 600 mg omega-3 rūgščių (500 mg EPR+DHR) ir 200
mg biologiškai aktyvių polifenolių.
BE
ŽUVIES
SKONIO
FJORD STRONG OMEGA-3 sukuria malonią skystų žuvų taukų vartojimo patirtį, nes yra be žuvies skonio, su vos juntama natūralios citrinos nata.
BE
ŽUVIES
SKONIO
FJORD STRONG OMEGA-3 sukuria malonią skystų žuvų taukų vartojimo patirtį, nes yra be žuvies skonio, su vos juntama natūralios citrinos nata.
BE
ŽUVIES
SKONIO
sukuria malonią skystų žuvų taukų vartojimo patirtį, nes yra be žuvies skonio, su vos juntama natūralios citrinos nata.
FJORD STRONG OMEGA-3
Įspėjimai: neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros normos. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Labai svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Laikymas: laikyti sausoje, tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Gamintojas: Valentis Norway AS, Tollbodbryggen 2, 1606 Fredrikstad, Norvegija. Platintojas: UAB “Valentis Pharma”, Molėtų pl. 11, LT-08409 Vilnius, Lietuva. Pagaminta ES.
Kokią formą pasirnkti?
Žuvų taukų formą pasirinkite pagal sveikatos tikslus ir patogumą.
Skysti žuvų taukai:
- Didesnė naudingųjų omega-3 rugščių koncentracija.
- Lengvai reguliuojama dozė priklausomai nuo sveikatos tikslų.
- Omega-3 rūgštis organizmas pasisavina greičiau iš skystos formos žuvų taukų.
- Lengva nuryti, o FJORD OMEGA STRONG-3 žuvų taukus ragauti dar ir malonu.
- Atidarius reikia laikyti šaldytuve
Žuvų taukai kapsulėse:
- Fiksuota tiksli Omega-3 dozė vienoje kapsulėje.
- Galima nešiotis su savimi.
- Nemėgstantiems ryti kapsulių, jas galima tiesiog prakąsti.
- Norint gauti didesnį kiekį Omega-3 rūgščių, reikia suvartoti daugiau kapsulių.
- Tinka visai šeimai (vaikams nuo 3 m.)
Žuvų taukai revoliucinės kramtomos formos:
- Išskirtinai didelis DHR kiekis su vitaminu D.
- Omega-3 rūgštis organizmas pasisavina geriau nei iš kapsulių formos.
- Fiksuota tiksli Omega-3 dozė guminuke.
- Patogu pasiimti su savimi ar įdėti vaikams į mokyklą po 1-2 guminukus.
- Ypač naudinga negalintiems ryti kapsulių ir nemėgstantiems skystų žuvų taukų.
- Natūralaus pasiflorų skonio, visai nesijaučia žuvies.
- Tinka visai šeimai (vaikams nuo 3 m.)
- Abedi E, Sahari MA. Long-chain polyunsaturated fatty acid sources and evaluation of their nutritional and functional properties. Food Sci Nutr. 2014;2(5):443-463. doi:10.1002/fsn3.121
- De Koning AJ. Properties of South African fish oils: a review. International Journal of Food Properties. 1999 2(3): 205-216.
- European Food Safety Authority (EFSA) Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to eicosapentaenoic acid (EPA), docosahexaenoic acid (DHA), docosapentaenoic acid (DPA) and maintenance of normal cardiac function (ID 504, 506, 516, 527, 538, 703, 1128, 1317, 1324, 1325), maintenance of normal blood glucose concentrations (ID 566), maintenance of normal blood pressure (ID 506, 516, 703, 1317, 1324), maintenance of normal blood HDL-cholesterol concentrations (ID 506), maintenance of normal (fasting) blood concentrations of triglycerides (ID 506, 527, 538, 1317, 1324, 1325), maintenance of normal blood LDL-cholesterol concentrations (ID 527, 538, 1317, 1325, 4689), etc., pursuant to Article 13(1) of Regulation (EC) No 1924/2006. EFSA Journal 2010;8(10):1796.
- European Food Safety Authority (EFSA) Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to docosahexaenoic acid (DHA) and maintenance of normal (fasting) blood concentrations of triglycerides (ID 533, 691, 3150), protection of blood lipids from oxidative damage (ID 630), contribution to the maintenance or achievement of a normal body weight (ID 629), brain, eye and nerve development (ID 627, 689, 704, 742, 3148, 3151), maintenance of normal brain function (ID 565, 626, 631, 689, 690, 704, 742, 3148, 3151), maintenance of normal vision (ID 627, 632, 743, 3149) and maintenance of normal spermatozoa motility (ID 628) pursuant to Article 13(1) of Regulation (EC) No 1924/2006. EFSA Journal 2010;8(10):1734.
- European Food Safety Authority (EFSA) Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). Scientific Opinion on Dietary Reference Values for fats, including saturated fatty acids, polyunsaturated fatty acids, monounsaturated fatty acids, trans fatty acids, and cholesterol. EFSA Journal 2010; 8(3):1461
- European Food Safety Authority (EFSA) Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). Scientific Opinion related to the Tolerable Upper Intake Level of eicosapentaenoic acid (EPA), docosahexaenoic acid (DHA) and docosapentaenoic acid n(DPA). EFSA Journal 2012; 10(7):2815.
- EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ). Scientific opinion on fish oil for human consumption. Food hygiene, including rancidity. EFSA Journal. 2010, 8(10), 1874.
- Friend of the Sea – Certification for Sustainable Seafood, Fisheries and Aquaculture Products. https://friendofthesea.org/sustainable-standards-and-certifications/sustainable-omega-3-oil-and-uv-creams, retrieved 2021-05-17.
- Greenberg JA, Bell SJ, Ausdal WV. Omega-3 Fatty Acid supplementation during pregnancy. Rev Obstet Gynecol. 2008;1(4):162-169.
- Harris WS. Fish oil supplementation: evidence for health benefits. Cleve Clin J Med. 2004 Mar;71(3):208-10, 212, 215-8 passim. doi: 10.3949/ccjm.71.3.208. PMID: 15055244.
- Harrison-Dunn A. GOED on doubling EFSA’s omega-3 recommendation. www.nutraingredients.com. News & Analysis on Supplements, Health and Nutrition – Europe. https://www.nutraingredients.com/Article/2016/05/26/GOED-on-doubling-EFSA-s-omega-3-recommendation. 26-May-2016
- Lee JH, O'Keefe JH, Lavie CJ, Marchioli R, Harris WS. Omega-3 fatty acids for cardioprotection. In: Mayo Clinic Proceedings. Elsevier, 2008. p. 324-332.
- Mozaffarian D, Rimm EB. Fish intake, contaminants, and human health: evaluating the risks and the benefits. JAMA. 2006 Oct 18;296(15):1885-99. doi: 10.1001/jama.296.15.1885. Erratum in: JAMA. 2007 Feb 14;297(6):590. PMID: 17047219.
- Simopoulos AP. The importance of the ratio of omega-6/omega-3 essential fatty acids. Biomed Pharmacother. 2002 Oct;56(8):365-79. doi: 10.1016/s0753-3322(02)00253-6. PMID: 12442909.
- Simopoulos AP. An Increase in the Omega-6/Omega-3 Fatty Acid Ratio Increases the Risk for Obesity. Nutrients. 2016 Mar 2;8(3):128. doi: 10.3390/nu8030128. PMID: 26950145; PMCID: PMC4808858.
- Stark AH, Crawford MA, Reifen R. Update on alpha-linolenic acid. Nutr Rev. 2008 Jun;66(6):326-32. doi: 10.1111/j.1753-4887.2008.00040.x. PMID: 18522621.
- Stark KD, Van Elswyk ME, Higgins MR, Weatherford CA, Salem N Jr. Global survey of the omega-3 fatty acids, docosahexaenoic acid and eicosapentaenoic acid in the blood stream of healthy adults. Prog Lipid Res. 2016 Jul;63:132-52. doi: 10.1016/j.plipres.2016.05.001. Epub 2016 May 20. PMID: 27216485.
- Swanson D, Block R, Mousa SA. Omega-3 fatty acids EPA and DHA: health benefits throughout life. Adv Nutr. 2012;3(1):1-7. doi:10.3945/an.111.000893
- Zhang Z, Fulgoni VL, Kris-Etherton PM, Mitmesser SH. Dietary Intakes of EPA and DHA Omega-3 Fatty Acids among US Childbearing-Age and Pregnant Women: An Analysis of NHANES 2001-2014. Nutrients. 2018;10(4):416. Published 2018 Mar 28. doi:10.3390/nu10040416
Verta žinoti