Kokį produktą pasirinkti?
Dėka inovatyvių technologijų FJORD STRONG OMEGA-3 žuvų taukai gali užtikrinti, kad jūsų organizmas gautų reikialingą maksimalų omega-3 rūgščių kiekį. Omega-3 rūgštys yra vertingiausia žmogui žuvų taukų dalis, todėl kuo daugiau jų gaunate, tuo didesnė nauda suteikiama jūsų sveikatai.
Vienoje FJORD STRONG OMEGA-3 produktų dozėje yra dideli kiekiai Omega-3, todėl tiek kapsulių, tiek skystų taukų Jums reikės suvartoti mažiau nei įprastai. Pasirinkite Jums priimtiną žuvų taukų formą pagal asmeninius sveikatos tikslus ir patogesnę formą.
FJORD
STRONG OMEGA-3
Koncentruoti žuvų taukai kapsulėse, maisto papildas
80 kaps.

Pakanka suvartoti vos 1 kapsulę per dieną siekiant gauti 1000 mg žuvų taukų, kuriuose net 700 mg naudingųjų omega-3 rūgščių (EPR, DHR ir kt.).
Sudėtis | 1 kaps. (1,317 g) | 2 kaps. (2,634 g) |
---|---|---|
Žuvų taukai: | 1000 mg | 2000 mg |
Omega-3, tarp kurių: | 700 mg | 1400 mg |
– eikozapentaeno rūgštis (EPR) | 350 mg | 700 mg |
– dokozaheksaeno rūgštis (DHR) | 250 mg | 500 mg |
– kitos omega-3 | 100 mg | 200 mg |
Kaip vartoti?
Rekomenduojama suaugusiesiems ir vaikams, kurie gali nuryti kapsules, gerti po 1 kapsulę per dieną. Esant poreikiui, galima gerti 2 kapsules. Turintiems rijimo problemų, kapsulę galima kramtyti arba kapsulės turinį išspausti į valgį, gėrimą ar tiesiai į burną.
Omega-3 riebalų rūgštys EPR ir DHR padeda palaikyti normalią širdies veiklą¹, DHR padeda palaikyti normalią smegenų funkciją² ir regėjimą².
Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant: ¹ 250 mg EPR ir DHR; ² 250 mg DHR.

FJORD
STRONG OMEGA-3
Skysti koncentruoti žuvų taukai, maisto papildas
100 ml.
Kasdienėje 0,5 arbatinio šaukštelio (2,5 ml) normoje – įspūdingas kiekis naudingųjų Omega-3 rūgščių (EPR, DHR ir kt.), kurių santykis optimaliai subalansuotas. – net 1645 mg.
Sudėtis | 2,5 ml | 5 ml | 7,5 ml |
---|---|---|---|
Žuvų taukai: | 2350 mg | 4700 mg | 7050 mg |
Omega-3, tarp kurių: | 1645 mg | 3290 mg | 4935 mg |
– eikozapentaeno rūgštis (EPR) | 940 mg | 1880 mg | 2820 mg |
– dokozaheksaeno rūgštis (DHR) | 470 mg | 940 mg | 1410 mg |
– kitos omega-3 | 235 mg | 470 mg | 705 mg |
Kaip vartoti?
Suaugusiesiems rekomenduojama gerti atsižvelgiant į siekiamus sveikatos tikslus:
- širdies veiklai, smegenų funkcijai, regėjimui palaikyti 0,5 arbatinio šaukštelio (2,5 ml) (esant poreikiui dozę galima didinti iki 1 arb. š. (5 ml)) per dieną,
- trigliceridų koncentracijai kraujyje – 1 arb. š. (5 ml) per dieną,
- kraujospūdžiui – 1,5 arb. š. (7,5 ml) per dieną.
Omega-3 riebalų rūgštys EPR ir DHR padeda palaikyti normalią širdies veiklą¹, normalų kraujospūdį² ir normalią trigliceridų koncentraciją kraujyje³; DHR padeda palaikyti normalią smegenų funkciją⁴ ir regėjimą⁴.
Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant: ¹ 250 mg EPR ir DHR; ² 3 g EPR ir DHR; ³ 2 g EPR ir DHR; ⁴ 250 mg DHR. ², ³ Papildomai per parą suvartojamas bendras EPR ir DHR kiekis neturi viršyti 5 g.

BE
ŽUVIES
SKONIO

FJORD STRONG OMEGA-3 sukuria malonią skystų žuvų taukų vartojimo patirtį, nes yra be žuvies skonio, su vos juntama natūralios citrinos nata.

FJORD STRONG OMEGA-3
sukuria malonią skystų žuvų taukų vartojimo patirtį, nes yra be žuvies skonio, su vos juntama natūralios citrinos nata.
BE
ŽUVIES
SKONIO

Įspėjimai: neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros normos. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Labai svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Laikymas: laikyti sausoje, tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Gamintojas: Valentis Norway AS, Tollbodbryggen 2, 1606 Fredrikstad, Norvegija. Platintojas: UAB “Valentis Pharma”, Molėtų pl. 11, LT-08409 Vilnius, Lietuva.
Kokią formą pasirinkti?
Skysti žuvų taukai
Didesnė naudingųjų omega-3
rūgščių koncentracija.
Lengvai reguliuojama dozė
priklausomai nuo sveikatos tikslų.
Omega-3 rūgštis organizmas pasisavina
greičiau iš skystos formos žuvų taukų.
Lengva nuryti, o FJORD STRONG OMEGA-3
žuvų taukus ragauti dar ir malonu.
Atidarius reikia laikyti šaldytuve.
Žuvų taukų formą pasirinkite pagal sveikatos tikslus ir patogumą.
- Abedi E, Sahari MA. Long-chain polyunsaturated fatty acid sources and evaluation of their nutritional and functional properties. Food Sci Nutr. 2014;2(5):443-463. doi:10.1002/fsn3.121
- De Koning AJ. Properties of South African fish oils: a review. International Journal of Food Properties. 1999 2(3): 205-216.
- European Food Safety Authority (EFSA) Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to eicosapentaenoic acid (EPA), docosahexaenoic acid (DHA), docosapentaenoic acid (DPA) and maintenance of normal cardiac function (ID 504, 506, 516, 527, 538, 703, 1128, 1317, 1324, 1325), maintenance of normal blood glucose concentrations (ID 566), maintenance of normal blood pressure (ID 506, 516, 703, 1317, 1324), maintenance of normal blood HDL-cholesterol concentrations (ID 506), maintenance of normal (fasting) blood concentrations of triglycerides (ID 506, 527, 538, 1317, 1324, 1325), maintenance of normal blood LDL-cholesterol concentrations (ID 527, 538, 1317, 1325, 4689), etc., pursuant to Article 13(1) of Regulation (EC) No 1924/2006. EFSA Journal 2010;8(10):1796.
- European Food Safety Authority (EFSA) Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to docosahexaenoic acid (DHA) and maintenance of normal (fasting) blood concentrations of triglycerides (ID 533, 691, 3150), protection of blood lipids from oxidative damage (ID 630), contribution to the maintenance or achievement of a normal body weight (ID 629), brain, eye and nerve development (ID 627, 689, 704, 742, 3148, 3151), maintenance of normal brain function (ID 565, 626, 631, 689, 690, 704, 742, 3148, 3151), maintenance of normal vision (ID 627, 632, 743, 3149) and maintenance of normal spermatozoa motility (ID 628) pursuant to Article 13(1) of Regulation (EC) No 1924/2006. EFSA Journal 2010;8(10):1734.
- European Food Safety Authority (EFSA) Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). Scientific Opinion on Dietary Reference Values for fats, including saturated fatty acids, polyunsaturated fatty acids, monounsaturated fatty acids, trans fatty acids, and cholesterol. EFSA Journal 2010; 8(3):1461
- European Food Safety Authority (EFSA) Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies (NDA). Scientific Opinion related to the Tolerable Upper Intake Level of eicosapentaenoic acid (EPA), docosahexaenoic acid (DHA) and docosapentaenoic acid n(DPA). EFSA Journal 2012; 10(7):2815.
- EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ). Scientific opinion on fish oil for human consumption. Food hygiene, including rancidity. EFSA Journal. 2010, 8(10), 1874.
- Friend of the Sea – Certification for Sustainable Seafood, Fisheries and Aquaculture Products. https://friendofthesea.org/sustainable-standards-and-certifications/sustainable-omega-3-oil-and-uv-creams, retrieved 2021-05-17.
- Greenberg JA, Bell SJ, Ausdal WV. Omega-3 Fatty Acid supplementation during pregnancy. Rev Obstet Gynecol. 2008;1(4):162-169.
- Harris WS. Fish oil supplementation: evidence for health benefits. Cleve Clin J Med. 2004 Mar;71(3):208-10, 212, 215-8 passim. doi: 10.3949/ccjm.71.3.208. PMID: 15055244.
- Harrison-Dunn A. GOED on doubling EFSA’s omega-3 recommendation. www.nutraingredients.com. News & Analysis on Supplements, Health and Nutrition – Europe. https://www.nutraingredients.com/Article/2016/05/26/GOED-on-doubling-EFSA-s-omega-3-recommendation. 26-May-2016
- Lee JH, O'Keefe JH, Lavie CJ, Marchioli R, Harris WS. Omega-3 fatty acids for cardioprotection. In: Mayo Clinic Proceedings. Elsevier, 2008. p. 324-332.
- Mozaffarian D, Rimm EB. Fish intake, contaminants, and human health: evaluating the risks and the benefits. JAMA. 2006 Oct 18;296(15):1885-99. doi: 10.1001/jama.296.15.1885. Erratum in: JAMA. 2007 Feb 14;297(6):590. PMID: 17047219.
- Simopoulos AP. The importance of the ratio of omega-6/omega-3 essential fatty acids. Biomed Pharmacother. 2002 Oct;56(8):365-79. doi: 10.1016/s0753-3322(02)00253-6. PMID: 12442909.
- Simopoulos AP. An Increase in the Omega-6/Omega-3 Fatty Acid Ratio Increases the Risk for Obesity. Nutrients. 2016 Mar 2;8(3):128. doi: 10.3390/nu8030128. PMID: 26950145; PMCID: PMC4808858.
- Stark AH, Crawford MA, Reifen R. Update on alpha-linolenic acid. Nutr Rev. 2008 Jun;66(6):326-32. doi: 10.1111/j.1753-4887.2008.00040.x. PMID: 18522621.
- Stark KD, Van Elswyk ME, Higgins MR, Weatherford CA, Salem N Jr. Global survey of the omega-3 fatty acids, docosahexaenoic acid and eicosapentaenoic acid in the blood stream of healthy adults. Prog Lipid Res. 2016 Jul;63:132-52. doi: 10.1016/j.plipres.2016.05.001. Epub 2016 May 20. PMID: 27216485.
- Swanson D, Block R, Mousa SA. Omega-3 fatty acids EPA and DHA: health benefits throughout life. Adv Nutr. 2012;3(1):1-7. doi:10.3945/an.111.000893
- Zhang Z, Fulgoni VL, Kris-Etherton PM, Mitmesser SH. Dietary Intakes of EPA and DHA Omega-3 Fatty Acids among US Childbearing-Age and Pregnant Women: An Analysis of NHANES 2001-2014. Nutrients. 2018;10(4):416. Published 2018 Mar 28. doi:10.3390/nu10040416
Žuvų taukai kapsulėse
Fiksuota tiksli Omega-3 dozė
vienoje kapsulėje.
Galima nešiotis su savimi.
Nemėgstantiems ryti kapsulių, jas
galima tiesiog prakąsti.
Norint gauti didesnį kiekį
Omega-3 rūgščių, reikia suvartoti
daugiau kapsulių.
Verta žinoti