FJORD STRONG OMEGA-3 – nepriekaištingai tyras ir švarus (PURE) Omega-3 šaltinis

FJORD STRONG OMEGA-3 gaminami tik iš išskirtinai aukštos kokybės žuvų taukų žaliavų, kurios pasižymi ypatingu grynumu ir švarumu. Žaliavų gamyboje naudojamos pažangiausios gryninimo technologijos, kurios atitinka tarptautinius standartus ir užtikrina aukščiausią kokybės lygį (IFOS).
Išskirtinė gryninimo technologija – absoliutus tyrumas ir švarūs žuvų taukai
Skirtingai nei įprasti Omega-3 gamybos metodai, FJORD STRONG OMEGA-3 žaliavų gamyboje taikomi papildomi, patentuoti gryninimo procesai, kurie:



Pažangi aplinkos teršalų šalinimo technologija

FJORD STRONG OMEGA-3 užtikrinami itin žemi aplinkos teršalų lygiai, nes žuvų taukų gamyboje naudojamas novatoriškas dioksinų, furanų ir PCB šalinimo metodas. Šie junginiai yra laikomi kenksmingais žmogaus organizmui, todėl žaliavos ruošimo patentuotas procesas leidžia pasiekti neprilygstamai mažus taršos rodiklius, atitinkančius griežtus IFOS reikalavimus.
Pagal tarptautinio žuvų taukų standarto vartotojų ataskaitas žaliava atitinka aukščiausius 5 žvaigždučių įvertinimo kriterijus. Europos maisto saugos tarnyba (EFSA) pripažįsta šį standartą kaip skaidrumo simbolį ir laiko jį vienu patikimiausių nustatant žuvų taukų kokybę ir švarą. Kiekviena FJORD STRONG OMEGA-3 žaliavos partija tikrinama nepriklausomos laboratorijos pagal tarptautiniu mastu pripažintą metodiką.
Maksimali apsauga nuo oksidacijos ir trans-riebalų rūgščių (TFAs)
Kad Omega-3 žaliava išliktų gryna ir bioaktyvi, naudojama speciali gamybos technologija, kuri:
apsaugo nuo oksidacijos ir terminio skilimo;
naudoja aukštą vakuumą ir žemas temperatūras, siekiant užtikrinti išskirtinį produkto stabilumą;
visas gamybos procesas vyksta sandarioje aplinkoje, apsaugotoje nuo oro poveikio ir nepageidaujamos kaitros.

Molekulinė distiliacija – tikra grynumo revoliucija

FJORD STRONG OMEGA-3 žuvų taukų žaliavos gaminamos, naudojant pažangią daugiapakopę molekulinę distiliaciją (Molecular Distillation), kuri suteikia reikšmingus pranašumus:
minimalus trans-riebalų rūgščių kiekis – išvengiama nepageidaujamos riebalų struktūros kaitos;
ypač žemas oksidacijos lygis – produktas išlieka itin stabilus ir saugus;
nepriekaištingas grynumas – inovatyviai koncentruoti ir išskirtinai švarūs žuvų taukai su tyrais Omega-3 riebalų rūgščių kiekiais.
Dezodoracija ir skaidrinimas – absoliutus tyrumas
Žuvų taukų gamybos procese naudojamas specializuotas apdorojimas, FJORD STRONG OMEGA-3 žaliavą paverčia itin švaria, be stipraus žuvies kvapo ir kitų priemaišų. Tai užtikrina aukštą produkto kokybę ir malonų skonį. Tokius žuvų taukus lengva prisiminti vartoti kasdien.
